eventHome » Evenementen » Volwassenen » Nationale Diabetes Challenge 2021

Nationale Diabetes Challenge 2021

Nationale Diabetes Challenge 2021

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doen De Pluk Geldermalsen, GGD Gelderland-zuid en Welzijn West Betuwe samen met lokale zorgprofessionals weer mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf donderdag 24 juni 14.00 uur elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen u uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een 16 tot 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Wanneer gaan we wandelen?
Op donderdag 24 juni 14.00 uur start de eerste wandeling. We houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 kilometer of misschien nog wel meer. Ieder jaar staat de laatste week van september in het teken van de afsluiting van de NDC. Dit jaar zullen we de NDC wederom feestelijk afsluiten. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) te doen en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.

Meer weten?
We hopen dat u met ons mee wandelt. We begrijpen het als u nog vragen heeft over de Nationale Diabetes Challenge. Daarom is er voorafgaand aan de eerste wandeling op donderdag 24 juni om 14.00 uur een korte informatiebijeenkomst in de theaterzaal van de Pluk in Geldermalsen. We nodigen u van harte uit! Als u meedoet met de NDC wandelingen is het de bedoeling dat u zich aanmeldt. Dat kan digitaal via : www.nationalediabeteschallenge.nl/depluk