eventHome » Evenementen » Volwassenen » Masterclass ‘Beeldende Kunst in de klas’

Masterclass ‘Beeldende Kunst in de klas’

Masterclass 'Beeldende Kunst in de klas'

Masterclass – Beeldende Kunst in de klas

Boek één van de drie beeldende masterclasses van cultuurcoach Nathalie en Erna voor jouw hele team van leerkrachten. Geef een slinger aan de inspiratie en motivatie van jouw collega’s op het gebied van beeldende kunst. We komen graag bij jullie langs op school.

  1. De meerwaarde van beeldende lessen: hoe wordt het een leuke goede beeldende les die elke leerkracht graag geeft en waar elke leerling iets aan heeft.
  2. Vakoverstijgend lesgeven: hoe betrek je de beeldende lessen bij een ander vak om o.a. meer draagvlak te creëren.
  3. Reflecteren op werk in de klas: hoe praat je met de leerlingen over gemaakt en bestaand werk en hoe beoordeel je het.

Staat er geen interessant thema voor jouw team bij? Vraag naar de mogelijkheden voor jouw team bij de cultuurcoaches! We maken graag iets op maat!

Let op: voor een masterclass bij jou op school verwachten wij dat minimaal 80% van het leerkrachtenteam aanwezig is. Mocht dit percentage minder worden, meld dit dan minimaal 48 uur van te voren. Zo kunnen wij in overleg met elkaar. Mocht dit niet vooraf besproken worden en minder dan 80% van het leerkrachtenteam aanwezig zijn, dan brengen we een bedrag van €25,- in rekening.

Aanmelden masterclass 'Beeldende kunst in de klas'

Deze masterclass kan in overleg gepland worden in schooljaar 2022-2023 en vindt plaats bij jouw op school.