eventHome » Evenementen » Jeugd » Kinderwandeling Wandel voor het leven (samenloop voor hoop) 2023

Kinderwandeling Wandel voor het leven (samenloop voor hoop) 2023

Kinderwandeling Wandel voor het leven (samenloop voor hoop) 2023

Op 2 en 3 juni 2023 wordt er een Wandel voor het Leven georganiseerd in de gemeente West Betuwe. Dit is een initiatief wat al langer leeft onder de naam “Samenloop voor Hoop”. Deze vindt plaats bij het Kasteel in Neerijnen. Tijdens een Wandel voor het Leven maken teams gezamenlijk een lange wandeling van 24 uur! De
Wandel staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen de teams geld op voor KWF Kankerbestrijding. Er wordt niet alleen gewandeld maar de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens. Ook zijn er een drietal ceremonies. De eregasten zijn (ex-)kankerpatiënten. 

Wandel voor het Leven is gezellig, ontroerend en inspirerend. Met het evenement vieren we een ‘feest van leven’. We vieren dat al vele mensen kanker overleven en dat we iets tegen deze ziekte kunnen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex-)kankerpatiënten en herdenken overledenen. We geven voorlichting over kanker en zamelen geld in voor kankeronderzoek. Samen maken we een verschil. Het is een evenement van een lach en een traan. 

Kinderwandeling 
Op zaterdag 3 juni krijgen de kinderen uit West Betuwe ook de kans krijgen om hun bijdrage te leveren. Het is de bedoeling dat de kinderen een uur lang mee wandelen op het parcours. De kinderen worden om 13:00 verwacht in Neerijnen en het programma loopt dan van 13:15 tot 14:30.

Een kinderbijdrage is €5 en hiervoor mogen zij dan aansluiten bij dit mooie initiatief en leuke activiteiten waarnaast er ook en een marktje voor de ouders toegankelijk is.

Opgeven

Tickets

Soort ticketPrijsPlaatsen
Kinderwandeling Wandel voor het leven€5,00
Deelnemer 1

Registratiegegevens

Payment and Confirmation

Na het klikken op onderstaande knop wordt je doorgeleid naar onze iDeal betaalomgeving.