eventHome » Evenementen » Jeugd » Kids koken sterren van de hemel!

Kids koken sterren van de hemel!

Kids koken sterren van de hemel!

Op zaterdag 21 maart 2020 organiseert de Lions Rivierenland een BENEFIETDINER in de Leidsche Hoeven in Tricht, Oude Hoevenseweg 8, 4196 RK. Met de opbrengsten gaan we kookprojecten voor kinderen in de regio ondersteunen.

Ben je 8-14 jaar oud en zou je met een team van leeftijdsgenoten willen meedoen aan het bereiden van topgerechten, die je normaal gesproken alleen in sterren restaurants geserveerd krijgt, meld je dan nu aan!

Die dag leer je iets over “dat andere koken”, maar ook over technieken, etiquette en tafelschikking. Alle stappen in het kookproces maken we duidelijk met foto’s en teksten en natuurlijk is er de nodige begeleiding aanwezig. Het is de bedoeling dat jullie een 4-gangen diner verzorgen voor een groep van zo’n 80 gasten. En zoals dat hoort in een sterren restaurant moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Ben jij zo’n enthousiaste perfectionist? Dan is dit de gelegenheid om je kunsten te showen aan je ouders, familie en de rest van West Betuwe.

Naast het koken wordt natuurlijk ook voor de nodige afleiding en amusement gezorgd en zorgen we dat je zelf ook wat te eten krijgt!

 

 

Wil je graag op de reservelijst worden geplaatst? Mail dan naar sbrokx@welzijnwestbetuwe.nl

 

Opgeven

Dit evenement is volgeboekt.

Meer informatie:

Stijn Brokx
Coördinator cultuur -en buurtsportcoaches/Consulent Sport en Bewegen