eventHome » Evenementen » Jeugd » Tekenen op je iPad voor kids

Tekenen op je iPad voor kids

Tekenen op je iPad voor kids

Kom naar de cursus tekenen op je iPad voor kids! In 8 lessen leer je tekenen op de iPad. De cursus wordt gegeven door Ien van Laanen in de Pluk in Geldermalsen .

Over de cursus

Alles kan! Kinderen werken in een tekenprogramma en Ien begeleidt hen bij het maken van hun eigen affiche, beeld of boekomslag. Deze worden vervolgens tentoongesteld in De Pluk. De cursus vindt plaats in de bibliotheek van de Pluk. iPads zijn aanwezig. De lessen zijn elke dinsdag van 21 maart t/m 9 mei van 15.30 tot 17.00 uur. Er is ruimte voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. De cursus is voor kinderen vanaf 9 jaar en het inschrijfgeld bedraagt €60 voor 8 lessen.

Over Ien

Ien van Laanen is niet alleen illustrator en beeldend kunstenaar, ze geeft ook graag les. Ze maakt illustraties en korte tekenfilmpjes, ze ontwerpt boekomslagen en affiches en ze werkt voor allerlei uitgevers van boeken en kranten, zoals bijvoorbeeld de Volkskrant. Ze tekende de kaften van de Nederlandse Harry Potterserie en maakte ook de nieuwe kaften voor de Griezelbus.

Vol

De cursus is vol. In oktober 2023 begint er een nieuwe cursus, ook op de dinsdagen. Wie zich daarvoor al wil opgeven, kan contact opnemen met Ien via haar website.

Opgeven

Dit evenement is volgeboekt.