eventHome » Evenementen » Volwassenen » Informatieavond vertrouwenspersoon kennismaking

Informatieavond vertrouwenspersoon kennismaking

Informatieavond vertrouwenspersoon kennismaking

Vrijwilligersacademie

Sparren met vertrouwenspersoon Welzijn West Betuwe

Ongetwijfeld staat het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag ook bij jullie club of vereniging hoog op de agenda. Voor sportverenigingen is het hebben van een vertrouwenspersoon verplicht, maar ook voor andere (vrijwilligers)organisaties is het voor leden prettig om met een vertrouwenspersoon te kunnen praten.

Welzijn West Betuwe licht tijdens deze informatieavond de mogelijkheid toe om gebruik te maken van de twee opgeleide vertrouwenspersonen van Welzijn West Betuwe. Wat betekent het voor jouw vereniging als je gebruik maakt van de vertrouwenspersonen van Welzijn West Betuwe? Wat doet een vertrouwenspersoon bij een melding? Maar vooral: hoe kunnen we met elkaar in gesprek over welk gedrag we wél willen zien?

Na een succesvolle start zijn er direct vervolgdata gepland voor deze informatieavond. Meld jouw organisatie direct aan voor kosteloze deelname. Maak onze vertrouwenspersonen kenbaar op je club en bepaal samen wat je gaat doen om wenselijk gedrag te promoten.

Doelgroep

Bestuurders van vrijwilligersorganisaties in West Betuwe, waaronder sportverenigingen, cultuuraanbieders, buurtverenigingen, dorpshuizen en goededoelenorganisaties. Uiteraard zijn geïnteresseerde vrijwilligers en vertrouwenspersonen ook van harte welkom.

Opgeven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Voor meer informatie

Cynthia van de Water
Buurtsportcoach
Abdelmalik Boudehan
Sociaal werker