eventHome » Evenementen » Jeugd » Cursus ‘Omgaan met psychische problemen in de familie’

Cursus ‘Omgaan met psychische problemen in de familie’

Cursus 'Omgaan met psychische problemen in de familie'

Welzijn West Betuwe organiseert dit voorjaar in samenwerking met Pro Persona Connect een gratis cursus voor naasten van mensen met psychische problemen uit de gemeente West Betuwe. Heb je in jouw familie of directe omgeving iemand die kampt met psychische problemen? En wil je meer weten over de achtergrond van deze psychische problemen en over verschillende manieren om hiermee om te gaan? Dan is deze cursus wat voor jou!

In deze cursus komen de volgende thema’s aan bod: psychische problemen in gezin en relatie, de balans tussen draagkracht en draaglast, de invloed van denken op ons gedrag, grenzen stellen en zorgen voor jezelf naast de zorg voor de ander.

Voorafgaand aan de cursus is er een telefonisch kennismakingsgesprek met één van de trainers. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en start op dinsdagavond 11 april in De Pluk in Geldermalsen. Deelname aan de cursus is gratis.

Cursusdata
Dinsdag 11 + 18 + 25 april & 9 + 16 + 23 mei 2023 van 19.30 – 21.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan door contact op te nemen met het secretariaat van preventie bij Pro Persona. Zij zijn te bereiken via 026-3124483 of preventie@propersona.nl

Meer informatie of vragen?

Anne van Steijn
Consulent mantelzorg