eventHome » Evenementen » Volwassenen » Vrijwilligersacademie: Blote voetenwandeling

Vrijwilligersacademie: Blote voetenwandeling

Je zet je regelmatig in als vrijwilliger en als beloning nodigen wij je uit om een ochtend helemaal uit je comfortzone te gaan en mee te doen aan een blote voetenwandeling.

On my Feet organiseert nu ruim 2 jaar ontspannende wandelingen, waaronder blote voetenwandelingen, voor verschillende gezelschappen. De deelnemers zijn behoorlijk onder de indruk. Het buiten je comfort zone stappen geeft ontspanning en een totaal nieuwe ervaring.

Meewandelen?

De blote voetenwandeling zijn veel meer dan een ochtendwandeling of natuurwandeling. In een prachtige omgeving draait alles om contact en bewust voelen van alles om je heen.

Met een aantal wandelaars lopen we een 3 tot 4 kilometer. Tijdens de wandeling gaan we opdrachten uitvoeren en lopen we met elkaar langs natuurgebieden. Contact met de aarde, jezelf en je medemens staan hierin centraal.

De startplaats is bij de Theetuin ‘River Lounge’ in Heesselt. Zorg zelf voor een flesje water, een stuk fruit, handdoek en pas je kleding aan op het weer. Er is plaats voor 12 personen, bij grote belangstelling is er een mogelijkheid om dezelfde dag een tweede wandeling aan te bieden.

Doe je mee?

 

Aanmelden Blote voetenwandeling

Dank je voor de aanmelding voor de blote voetenwandeling.