eventHome » Evenementen » Volwassenen » De Betuwe bruist!

De Betuwe bruist!

De Betuwe bruist!

Op maandag 17 juni 2019 presenteert het Cultuurplatform West Betuwe in samenwerking met de KNHM foundation en gemeente West Betuwe het kunst- en cultuurevenement ‘De Betuwe bruist!’.
Een inspirerende avond om kunst en cultuur te zaaien en oogsten. Kennis delen en contacten leggen staat centraal. Inwoners, zelfstandigen, organisaties, verenigingen, het onderwijs en andere
kunst- en cultuurliefhebbers, zijn allemaal op hun eigen manier bezig met kunst- en cultuuractiviteiten in de nieuwe gemeente met 26 dorpen. Ontmoet ze tijdens De Betuwe bruist.

Ga in gesprek, inspireer en leer van elkaar tijdens de interactieve workshops. Er zijn onder andere twee rondes met interessante workshops zoals: pitchen, slimme inzet van social media, filmen met je smartphone, het verbinden van generaties, vinden en verbinden van vrijwilligers. Op het marktplein in De Pluk zijn verschillende deskundigen en adviseurs aanwezig om mee te sparren.

Voor wie?
Voor alle initiatiefnemers, organisatoren, bestuursleden, vrijwilligers, leerkrachten, dorpsraden, kroegbazen, festivalclubs, zelfstandigen of andere belangstellenden.
Draag je bij aan de kunst- en cultuuractiviteiten in de gemeente West Betuwe? Dan ben je van harte welkom!

Aanmelden kan hier, deelname is gratis.

 

Kijk voor meer informatie over het Cultuurplatform West Betuwe op www.westbetuwe.nl/cultuurplatform.