eventHome » Evenementen » Scholen » Aanmelden masterclasses leerkrachten (PO)

Aanmelden masterclasses leerkrachten (PO)

Aanmelden masterclasses leerkrachten (PO)

Je mag meerdere masterclasses volgen, zodat je de kans krijgt om jouw kunst- en cultuurvaardigheden op alle gebieden te verbeteren. Meld je aan via onderstaand formulier. We vragen een kleine bijdrage van €5,- per persoon, per masterclass.

  • Masterclass Theater met als onderwerp ‘Beoordelen’ – maandag 15 maart, 15:30-17:00 uur – Zaal 1 en 2 van De Pluk in Geldermalsen.
    Volg deze masterclass van cultuurcoach Gabri Wijnakker door met tips en tricks zelf te ervaren hoe je een goede dramales kan geven. Tijdens deze bijeenkomst wordt de focus gelegd op ‘beoordelen van het werk van de leerling’.
  • Masterclass Beeldend met als onderwerp ‘Beoordelen’ – woensdag 17 maart, 15:30-17:00 uur – Zaal 1 van De Pluk in Geldermalsen.
    In deze masterclass van cultuurcoach Nathalie Gerrits – van den Hof, leer je jouw beeldende kunstlessen een extra dimensie te geven. We leggen vanmiddag de focus op het ‘beoordelen’. Want hoe kan je het professionele werk van kunstenaars onderzoeken en bevragen en hoe doe je dat bij het werk van je leerling?
  • Masterclass Muziek – dinsdag 23 maart, 15:30-17:00 uur – Zaal 1 en 2 van De Pluk in Geldermalsen.
    Leer hoe je nog meer uit je muzieklessen kan halen en met muzikaal vertrouwen voor de klas kan staan. Samen met cultuurmaker Bart van den Goorbergh staat muziek in het PO centraal.

Opgeven

Soort ticketPrijsPlaatsen
Masterclass Theater
Maandag 15 maart 2021
€5,00
Masterclass Beeldend
Woensdag 17 maart 2021
€5,00
Masterclass Muziek
Dinsdag 23 maart 2021
€5,00
Uw gegevens