eventHome » Evenementen » Volwassenen » Taalcafé

Taalcafé

Taalcafé

Elke dinsdag ochtend ben je welkom in het taalcafé van Welzijn West Betuwe. Dit is speciaal voor mensen die uit een ander land komen en de taal nog niet zo goed spreken. Het taalcafé is een prettige manier om de Nederlandse taal beter te leren spreken én begrijpen.

Om 9:30 uur op dinsdagochtend staat de koffie en thee klaar voor de bezoekers aan het Taalcafé. Daarna worden er kleine groepjes gemaakt om onder leiding van een vrijwilliger met elkaar in gesprek te gaan. De gesprekjes zijn ontspannen en gaan over allerlei onderwerpen. Het is handig als je al een beetje de taal spreekt, zodat je mee kan doen aan het gesprek. De gesprekken duren ongeveer drie kwartier en dan wisselen de groepjes. We zorgen ervoor dat jij een gezellig ochtend hebt en steeds beter Nederlands leert spreken. Een paar keer per jaar gaat het Taalcafé zelfs op excursie.

Kosten

De ochtend is gratis, alleen voor de koffie en thee betaal je € 0,50. Aanmelden is niet nodig, je mag altijd gewoon binnenlopen. Kom eens langs om te kijken óf om meteen mee te praten. Wil je deze uitleg in een andere taal lezen, bekijk dan deze website.