Home ยป Hulp op jouw evenement of school?

De cultuurcoach bij jouw vereniging

De cultuurcoach is de spin in het web als het gaat om het inzetten van kunst en cultuur bij diverse (kwetsbare) doelgroepen zoals jeugd, jongeren, volwassenen, senioren, statushouders, mensen met een beperking en verenigingen.
De cultuurcoach is er om te activeren, verbinden en ondersteunen en gaat vraaggericht te werk. Naast het organiseren van allerlei leuke culturele activiteiten kunnen de cultuurcoaches ook op andere gebieden wat betekenen voor jouw vereniging.

Opzetten nieuwe activiteiten of evenementen

Wellicht heb je het al wel bij andere verenigingen gezien. Het kunnen ook vernieuwende aanvullingen zijn, waardoor de vereniging toch ineens wel die ene doelgroep binnen krijgt. Wil je eens samen met de cultuurcoach kijken welke kansen er voor jouw vereniging liggen? Neem dan contact met ons op.

Best practises

Best practises, wat houdt dat precies in? De cultuurcoaches zien verenigingen in heel de omgeving: waarom dus het wiel steeds opnieuw uitvinden? Wat ergens anders goed werkt, kan met een paar aanpassingen misschien ook wel bij jouw vereniging passen. Nieuwsgierig geworden? Dan spreken we je graag!

Samen weten we meer en kunnen we elkaar helpen. Daarom zijn er door de gemeente West Betuwe twee platforms opgestart op het gebied van muziek en historie. Daarnaast is er het Collectief voor alle cultuurmakers in West Betuwe. Meer informatie of deelnemen? Neem dan even contact op.

Voor scholen

De cultuurcoach staat met het ene been in de wereld van cultuur en met het andere in het onderwijs. Daardoor weten ze wat mogelijk is en wat werkt in beide werelden. Lees meer.

Voor meer informatie:

Linda Maaskant
Projectleider/cultuurmakelaar