Midlifeparty!

Wat doe je als je niet helemaal lekker bent en je toch een stukje voor de krant moet schrijven? Inderdaad! Dan val je terug op het middel dat tegenwoordig iedere jongere gebruikt om zijn huiswerk te maken: kunstmatige intelligentie oftewel ChatGPT. De opdracht was: schrijf een leuke column over sociaal werk voor Het Kontakt. Hieronder het resultaat:

Als inwoner van West Betuwe heb je geluk, want er is altijd een sociaal werker beschikbaar om je te helpen met je problemen. Of je nu vastzit in een midlifecrisis, jezelf hebt opgesloten in je eigen huis of een existentiële crisis doormaakt over de zin van het leven – er is altijd iemand om je te helpen.

Sociaal werkers zijn als persoonlijke trainers voor het leven, alleen zonder het zweet en de strakke sportbroekjes. Ze bieden niet alleen emotionele steun en advies, maar ook praktische oplossingen voor jouw problemen. Het enige verschil is dat je bij hen niet hoeft te planken.

Dus, als je jezelf een beetje in de knoop hebt gelegd, aarzel dan niet om contact op te nemen met het welzijnswerk. Wie weet kunnen ze je zelfs helpen om die midlifecrisis om te zetten in een midlifeparty!.

Die ChatGPT gaat de directeur-bestuurder van Welzijn West Betuwe voorlopig nog niet vervangen, maar het resultaat is toch indrukwekkend.

Marco van Westerlaak
Directeur-bestuurder