Home » Agenda » Open Monumenten Klassendag 2019

Open Monumenten Klassendag 2019

 

Elk jaar start de vrijdag voor het Open Monumenten weekend, weer de Open Monumenten Klassendag voor leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Ook dit jaar organiseert Welzijn West Betuwe weer van alles voor deze doelgroep rondom dit erfgoed thema. Dit jaar hebben we er voor gekozen om niet één dag Klassendag te beleven, maar een hele week! De week van maandag 9 september t/m vrijdag 13 september staat voor de scholen in gemeente West Betuwe dan ook in het teken van Erfgoed, met dit jaar als landelijk thema ‘Plekken van Plezier’. We organiseren bezoeken aan monumenten onder schooltijd voor de hele klas en na schooltijd zullen er diverse activiteiten plaatsvinden waar kinderen zich individueel voor aan kunnen melden. Alles in het teken van ‘Plekken van Plezier’ en kunst, cultuur & erfgoed.

Home » Agenda » Open Monumenten Klassendag 2019

Op bovenstaande kaart zijn alle activiteiten, zowel onder schooltijd als na schooltijd, te zien.
Ben je een leerkracht en zoek je een leuk bezoek aan een monument voor jouw groep 7/8? Kies in het menu links voor ‘Onder schooltijd’ en zie hier de selectie aan activiteiten voor scholen.
Zit je in groep 7/8 of ben je ouder van iemand uit deze klas en zoek je een leuke activiteit rondom erfgoed en kunst & cultuur? Kies in het menu links voor ‘Na schooltijd’ en vind een leuke naschoolse activiteit.