Home » Agenda

Kom in beweging

Bekijk wat we voor jou op de agenda hebben staan.
*Momenteel zijn een aantal activiteiten nog niet opgestart of in alternatieve vorm opgestart. Meer info kun je hierover opvragen bij desbetreffende docent of coördinator.

Laatste nieuws

wandelen Man handen zorg

Goed voorbereid op gezond ouder worden
Wat doet u om vitaal te blijven? Gezondheid is voor veel mensen belangrijk. Gelukkig voelen veel mensen zich ook gezond! Wat gezondheid is en wat het voor je betekent, is heel persoonlijk en verschilt per persoon. 

Ondertekening Sportakkoord West Betuwe
Welzijn West Betuwe heeft het Sportakkoord West Betuwe ondertekend. Het Sportakkoord West Betuwe werd gesloten in navolging van het Nationaal Sportakkoord.

Week van de Mantelzorg 2020
Rijd tijdens de Week van de Mantelzorg door één van de drive-ins in de gemeente en laat je verrassen! Wij zorgen voor een lekker hapje en drankje en dit alles is natuurlijk volledig coronaproof. Vanaf dinsdag 10 november kan ook het mantelzorgcompliment bij de drive-ins opgehaald worden. Ontvangers van het mantelzorgcompliment ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Beslis jij mee?
Kan Welzijn West Betuwe op jouw stem rekenen? Stem t/m 25 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Jongeren Portretteren Ouderen
Kinderen uit groep 6 uit gemeente West Betuwe kunnen leren portretteren met het project Jongeren Portretteren Ouderen dat na de herfstvakantie gaat starten! Maar leren portretteren is niet alleen een doel. Het is ook een middel om te leren met ouderen te communiceren en te zien dat de verbinding tussen deze twee doelgroepen zo bijzonder kan zijn. Helemaal in combinatie met kunst! Mocht je als school mee willen doen? Neem dan even contact op met cultuurcoach Nathalie.

Agenda: wat is er allemaal te doen

november 2024

07 nov
Restaurette Tuil

Dorpshuis Tuil, Tuil

Lees meer
20 nov
Restaurette “Kom d’r in”

Huis op Hemert, Ophemert

Lees meer

december 2024

05 dec
Restaurette Tuil

Dorpshuis Tuil, Tuil

Lees meer
18 dec
Restaurette “Kom d’r in”

Huis op Hemert, Ophemert

Lees meer
200