Home » Agenda

Kom in beweging

Bekijk wat we voor jou op de agenda hebben staan.
*Momenteel zijn een aantal activiteiten nog niet opgestart of in alternatieve vorm opgestart. Meer info kun je hierover opvragen bij desbetreffende docent of coördinator.

Laatste nieuws

Tafeltje-Dekje nu ook in Beesd!
Tafeltje-dekje is de maaltijden service van Wittenbergzorg en Welzijn West Betuwe. Vanaf december bezorgen wij op maandag en woensdag ook maaltijden in Beesd. Op een vaste tijd een gezonde warme maaltijd en persoonlijk contact met de bezorger.

Statiegeldactie Jeugdfonds Sport & Cultuur
In november en december zal er bij Boon’s Markt in Beesd een statiegeldactie zijn voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Tijdelijke verzwaring van gedeeltelijke lockdown
In verband met de tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen gaan er enkele activiteiten van Welzijn West Betuwe niet door of in aangepaste vorm door. Het gaat bijvoorbeeld om groepsactiviteiten gericht op bewegen of activiteiten in enkele dorpshuizen. Kijk op de site voor berichten hierover of bij twijfel bel naar het kantoor of je vaste contactpersoon.

wandelen Man handen zorg

Goed voorbereid op gezond ouder worden
Wat doet u om vitaal te blijven? Gezondheid is voor veel mensen belangrijk. Gelukkig voelen veel mensen zich ook gezond! Wat gezondheid is en wat het voor je betekent, is heel persoonlijk en verschilt per persoon. 

Ondertekening Sportakkoord West Betuwe
Welzijn West Betuwe heeft het Sportakkoord West Betuwe ondertekend. Het Sportakkoord West Betuwe werd gesloten in navolging van het Nationaal Sportakkoord.

Agenda: wat is er allemaal te doen