35 jaar koersbal in Waardenburg

Tijd voor taart! In De Koeldert in Waardenburg komt elke dinsdagmiddag een gezellige groep bij elkaar om koersbal te spelen. Op 15 november vierde de club hun 35-jarig bestaan. Welzijn West Betuwe bracht de bezoekers wat lekkers voor bij de koffie.

Koersbal spelen
Koersbal heeft in het eerste opzicht wel wat weg van jeu des boules, alleen worden de ballen (die geen zwaartepunt in het midden hebben) met een roterende beweging over de koersbalmat gerold. In het begin is dat nog best lastig. Koersbal wordt gespeeld in teams: er komt dus ook een competitief element bij kijken. Gezelligheid en plezier staan echter voorop. Koersbal is bovendien voor alle leeftijden. Wist u dat de oudste speler van de groep maar liefst honderd jaar oud is?

Doe ook mee!
De groep in Waardenburg zoekt nog nieuwe leden. Wie interesse heeft kan vrijblijvend een keer langskomen op dinsdagmiddag: om half twee kan men aansluiten bij een gezellige groep medespelers om een (koers)balletje te gooien en afsluitend een kopje koffie of thee te drinken. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende koersbalmiddag.

Koersbal in jouw kern
Lijkt het je leuk om koersbal in jouw eigen kern te organiseren? Neem dan contact met ons op ons. We helpen je graag verder.

Meer informatie?

Secretaris bij stichting Liniewacht
Welzijn West Betuwe
Algemeen