eventHome » Evenementen » Volwassenen » Zomertoer 2019

Zomertoer 2019

Zomertoer 2019

Kom in actie, ga Zomertoeren!

Welzijn West Betuwe heeft ook deze zomer weer een uitgebreid aanbod van gezellige activiteiten in de gemeente West Betuwe. Kom samen met uw partner, (klein) kinderen, buren, en vrienden, iedereen is welkom!

De Zomertoer is zeven jaar geleden opgezet voor 55-plussers, maar de laatste jaren zijn er ook activiteiten waar kinderen samen met volwassenen aan kunnen deelnemen.  De Zomertoer biedt zes weken lang een gevarieerd programma met leerzame, creatieve, sportieve en bovenal gezellige activiteiten. Er staan dit jaar 18 activiteiten op het programma, verspreid over locaties in de hele gemeente.

Bekijk hier de poster of klik op de activiteit voor meer informatie:

 

Om verschillende redenen is er dit jaar voor gekozen om de aanmeldingen en betalingen alleen via de website te laten lopen. Welzijn West Betuwe begrijpt dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. In dit geval kan er misschien een bekende helpen met aanmelden. Een andere optie kan zijn om naar één van de hulppunten van Welzijn West Betuwe toe te komen. Hier kunnen de vrijwilligers van de thuisadministratie helpen.

>> Meer informatie over de Hulppunten of de thuisadministratie?

Linda Maaskant
Projectleider / Cultuurmakelaar